Yeniceli Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin ilkeleri doğrultusunda Yeniceli Ortaokulu Müdürlüğü ve tüm bağlı bulunan birimlerinde ‘Bilgi/Bilişim Çağının’ gerektirdiği tüm bilgileri kullanabilen,bilgiye ekonomik değer kazandırabilen ve stratejisini belirleyebilen sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamaktır.

Misyon: İslahiye İlçesinde, Yeniceli Ortaokulu’nda Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Müdürlüğümüzde çalışan tüm personel ve paydaşlarla; yönetiminde etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi arttırmak için personellere yönelik inceleme, araştırma,danışmanlık ve eğitim hizmeti vererek, gelişim ve yeniliği sürekli değerlendirme ve geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmak, okulumuzdaki öğretmen ve öğrencilerin çevreyle birlikte bilişim çağının gereksinimlerini karşılayacak çalışmalara yönlendirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.00
Lojman: 3 - 3 adet sobalı lojman bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yeniceliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeniceli Köyü/İslahiye/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İslahiye İlçesine bağlı Yeniceli Mahallesinde kurulmuş olan okul, Öğrenci taşıma merkezi olarak çevre mahallelerden öğrencilerin Taşımalı Eğitim ile geldikleri merkezdir.

Adres - Yeniceli Köyü/İslahiye/GAZİANTEP

Ulaşım Yeniceli Mahallesi Gaziantep ili ile İslahiye ilçesi arasında bulunduğu için ilden de ilçeden de ayrı olarak ulaşım yapılmaktadır(Günde tek servis ve pazar günleri hariç olmak üzere).

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklığı 60 km, İlçeye uzaklığı 36 kmdir.